news

BWT-de Beschrijving van de Merkverbetering

September 18, 2021

 

 

De Video van de merkverbetering

                 

Nieuw begin, de nieuwe verbetering van het beeldmerk. BWT voorziet u van onveranderlijke producten van uitstekende kwaliteit en de diensten
 

Wij zijn geëngageerd aan het worden een globale leider in laseroplossingen, laten dromen het licht drijven, en inspireren de wereld

 

 


 

 

 

 

BWT-de Beschrijving van de Merkverbetering

 

 

 

Voorname klanten en partners,

 

Dank u voor uw vertrouwen op lange termijn en de steun, heeft u de groei en de vooruitgang van BWT getuigd. om de strategisch doelstellingen van BWT en merkconcept volledig te verklaren, hebben wij de originele merkdefinitie en VI systeem bevorderd. Het nieuwe embleem, als belangrijk stuk van VI systeem is officieel gelanceerd op 3 September, 2021. Na de lancering van het nieuwe embleem, zullen de relevante promotiewebsite, de affiches, de reclame, de productemblemen, de brochures, de verpakkende vakjes en andere tekens geleidelijk aan vervangen worden. Tijdens deze periode, hebben de gebruikte en nieuwe emblemen hetzelfde effect. Gelieve te vergeven ons voor om het even welk die ongemak door de verbetering wordt veroorzaakt! Wij zouden het dankbaarst zijn!

 

Het nieuwe BWT-embleem kenmerkt BWT als belangrijkst ontwerpelement, en de brief „W“ in het EMBLEEM kenmerkt een zeer licht blauw - purpere gradiënt en een purpere diamant die de onderbrekingen door de grens, zoals een sterk lichtstraal knipsel door de nachthemel, die de buitengewone bedrijfswaarden vertegenwoordigt, en door de grenzen blijven breken van het denken, omhelzend verandering, de geesthouding om de grens uit te dagen. De snelheid-gevoelige schuine standhoek vertegenwoordigt de ononderbroken inspanningen van BWT in waardeverwezenlijking, technologische innovatie en productieefficiency.

 

                                     laatste bedrijfsnieuws over BWT-de Beschrijving van de Merkverbetering  0

                                                                                                             

Onder het opnieuw gedefinieerde merkconcept, zal BWT „de droomaandrijving het licht“ voor de opdracht, een „Globale leider in Laseroplossingen“ voor de visie laten worden, „Opmerkelijke Innovatie“ voor de waarde. Het duidelijkere plaatsen, specifiekere doelstellingen, zal BWT om leiden te versnellen en zal ononderbroken vooruitgang, boeken en zal betere steun en de diensten voor de waardeverhoging van globale gebruikers verlenen.
 
Het succes van de klant is onze obsessie. BWT heeft altijd „vraag-Georiënteerd, het delen en de groei“ beklemtoond. In de ononderbroken innovatie en de exploratie, houden wij nooit de achtervolging van productkwaliteit tegen. Momenteel, heeft BWT R&D-centra in vele plaatsen in China, gevestigd en in de bouw van een intelligente, digitale productiebasis in Tianjin geïnvesteerd (China). Om het hoogste niveau van de wereld van de sterkte van de scherp-randtechnologie en productkwaliteit, de opstelling van BWT te bouwen ook een Duitse dochteronderneming, die Europese Kwaliteitsnormen, voor R&D en technologische innovatie introduceert in de internationale stap. Het nieuwe merk plaatsen en het beeld, zullen hogere strategische doelstelling en ontwikkelings planning verstrekken, zullen ons om vooruit naar voortreffelijkheid helpen op weg te zijn en zullen tot meer nieuwe waarde voor klanten leiden.
 
Tot slot dank voor de steun en de hulp op lange termijn van onze getaxeerde klanten en partners. In de toekomst, met een positieve houding, blijven wij samenwerkend voor de ontwikkeling van de laserindustrie en de welvaart van de menselijke maatschappij.
 

 

 

 

 

 

BWT

 

8 september, 2021